Jack de Ruijter, Keurslager

Keurslager Jack de Ruijter in Heerhugowaard

Vanaf 1 oktober heb ik de Keurslagerij van Jack de Ruijter overgenomen, die van zijn welverdiende rust gaat genieten. Samen met mijn dochter Diana, die op dit moment nog in de slagerij in Anna Paulowna werkzaam is, ga ik met heel veel plezier de zaak voortzetten. Na een aantal jaren in Anna Paulowna gevestigd te zijn geweest, gaat er met deze overname een wens in vervulling om in mijn eigen woonplaats een slagerij te hebben. Wat er voor u gaat veranderen? Niet veel, u blijft de vertrouwde gezichten van medewerkers zien in de winkel en natuurlijk verandert er ook niets aan de herkomst en de kwaliteit van het vlees en de vleeswaren. Voor ons blijft u als klant het belangrijkste! We zien u graag in onze winkel!
John Kater

Onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Kijkje in de toonbank

Iets meer kwaliteit
Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid.

Iets meer service
Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wensen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies.

Iets meer variatie
Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven variëren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd.

Iets meer inspiratie
Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek; iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank: de Special. Meer inspiratie nodig? Neem dan gratis ons magazine Proef… mee.

Iets meer recepten
Met een keuze uit meer dan 1.600 recepten vind je hier voor elke gelegenheid wel een passend recept.

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 12 nov. 2018
tot: 25 nov. 2018

Blueberry chicken

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Jack de Ruijter, Keurslager

Raadhuisstraat 20
1701EK Heerhugowaard
0725711962
0725719100

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten